Banyo Dekorasyonu

Banyo Dekorasyonu İçin İpuçları

Banyonuzu soğuk havasından kurtarmak, sıcak ve kendi tarzınızı yansıtan bir banyo dekorasyonu için ilhama ihtiyacınız varsa banyo dekorasyon örneklerine göz atabilirsiniz. Banyo dekorasyonu nasıl yapılır, küçük banyo dekorasyonu ipuçları ve daha fazlası için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Vitrifiye Seçimi

Lavabo, duşakabin, küvet gibi vitrifiye ürünleri seçerken yuvarlak hatlı ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler banyonuzu soğuk görünümden kurtarmak için iyi bir başlangıç olacaktır.

Eğer banyonuz küçükse bu ürünleri açık renklerde seçmenizde fayda var. Bu sayede daha ferah, aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz. Koyu renkleri seviyor ve banyonuzda kullanmak istiyorsanız dekoratif ürünlerde tercihinizi koyu renklerden yana kullanabilirsiniz. Ancak fayans döşeme, küvet, lavabo gibi büyük parçalarda koyu renklerden mutlaka kaçının.

Duşakabin seçimi için bir diğer ipucu ise çerçevesiz, cam duşakabin modellerini seçmekten yana olabilir. Bu duşakabinler alanı bölmez, daha temiz, minimal ve modern bir görünüm sağlar. Cam duşakabinin arkasında tercih ettiğiniz seramik kaplama banyonuzun seramik kaplaması ile aynı olduğunda bölünmemiş alan görünümü destekler. Bu ipuçları özellikle küçük banyolar için hayat kurtarıcı olabilir.

Minimalist Dekorasyondan İlham Alın

Açık renk eşyalar, yuvarlak hatlar, az ve öz ürün seçimi gibi ipuçları minimalizmin vazgeçilmezleridir. Siz de bu ipuçlarını takip ederek ferah bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Sade arka fon dekorasyonda daha canlı ya da koyu renkler seçmek için de iyi bir alan oluşturur. Banyo dolaplarınızda, duş perdesi, askılık gibi görece küçük eşyalarda canlı renkler kullanmak banyonuzu sıkıcı bir beyaz görünümünden kurtaracak, daha sıcak bir hava katacaktır.

Aynalara Yer Açın

Alan derinliğini artırmak için banyonuzda bolca ayna kullanabilirsiniz. Banyonuz az ışık alıyorsa aynaları cama yakın yerlerde konumlandırmak iyi bir seçimdir. Bu sayede aynadan yansıyan ışık banyonuzda daha aydınlık bir görünüm sağlar.

Duvara monte, yuvarlak hatlı, dekoratif aynalar banyo dekorasyonu için de hoş bir dokunuş olacaktır.

Duvar Raflarına Yer Açın

Banyolarda görmeye alışkın olmadığımız ezber bozan dokunuşlarla banyonuzda kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Duvar rafları çerçeve, tablo, biblo gibi dekoratif ürünler için alan sağlar. Üstelik banyonuzun alanından çalmadan. İsterseniz bu alanı canlı bitkilerle doldurmayı da tercih edebilirsiniz. Ancak banyonuz yeteri kadar ışık almıyorsa bitki seçiminizi fazla ışığa ihtiyaç duymayan bitkilerden yana yapmaya özen gösterin.

Daha fazla dekorasyon önerisi için buraya, dekoratif duvar rafları için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön