Küçük Yemek Odası Dekorasyonu Ürünleri

Küçük Yemek Odası Dekorasyonu

Küçük yemek odası dekorasyonu için ipuçlarına ihtiyacınız varsa dekorasyon örneklerinden ilham alabilirsiniz. Hem ferah hem de tarzınızı yansıtan küçük yemek odası dekorasyonu için vereceğimiz ipuçlarına göz atabilirsiniz.

Eşya Seçimi

Küçük alanları dekore ederken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur eşya seçimidir. Alanınızı en iyi biçimde değerlendirmek için büyük, çok yer kaplayan, koyu renk eşyalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Bunun yerine daha minimal, portatif eşyalar almak akıllıca bir seçim olacaktır. Renk tercihinizi beyaz ya da gri tonlarında yapmak sade bir fon yaratacaktır. Bu sayede ferah bir alan yaratırken dekoratif eşyalarınızda daha geniş bir renk seçimi imkanınız olur.

Son olarak eşya seçimini daha alçak mobilyalardan yana kullanabilirsiniz. Bu sayede tavan olduğundan daha yüksek görünür. Alan derinliği artacağı daha geniş bir alan izlenimi yaratır.

Işık Oyunları

Küçük yemek odası dekorasyonu için ışık oyunları hayat kurtarıcı olabilir. Perde ve tüllerinizi açık renkte seçmelisiniz. Bu sayede içeriye bolca ışık alırsınız.

Avize ve diğer ışıklandırma elemanlarını minimal ancak iyi ışık veren ürünlerden yana kullanmalısınız. Bunlara ek olarak küçük alanlarda ayna kullanmak alanı ferah göstermek için çok iyi bir araçtır. Ayna hem daha geniş bir alan illüzyonu yaratır hem de ışığı yansıtarak ferah bir görünüm sağlar. Aynalarınızı mümkün olduğunca doğrudan gün ışığı alan yerlerde konumlandırın.

Küçük Yemek Odası Dekorasyonu Ürünleri

Eşya, arka fon rengi ve ışıklandırma adımlarını tamamladıktan sonra işin eğlenceli kısmına gelebilirsiniz. Tarzınızı yansıtacak dekorasyon ürünleri ile hem yemek odanızın dekorasyonunu tamamlayabilir hem de ekstra depolama alanı kazanabilirsiniz.

Arka fonda sade renkler kullandığınız için dekoratif ürünlerde tercihinizi renkli ya da koyu renk ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Tablo, fotoğraf çerçevesi, hasır şapkalar, tabaklar, duvar süsleri gibi eşyalar yemek odası dekorasyonu için idealdir. Duvara monte edeceğiniz bu ürünler alandan çalmaz. Tablo, çerçeve gibi dekoratif eşyaları duvara monte etmek yerine duvar raflarının üzerine de yerleştirebilirsiniz.

Duvar rafları hem dekoratif ürünlerinizi yerleştirmek hem de ekstra depolama kazanmak için iyi bir tercihtir.

Daha fazla dekorasyon önerisi için buraya, dekoratif duvar rafları için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön